qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Ju Qase Accountit Box.Net nga Ubuntu?

Box.net ofron mundesine e ruajtjes se te dhenave online deri ne 1GB, te cilave mund ti qaseni nga kudo.
Ekziston nje menyre qe ti qaseni ketyre te dhenave ne dekstopin tuaj fare pa e perdorur shfletuesin per te hyre ne faqen
Box.net.

Ne Desktopin tuaj shkoni tek Places Connect to Server:

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2006/10/WindowsLiveWriter/HowtoAcce.NetAccountfromUbuntutheEasyWay_A809/connecttoserver.png
Do te ju shfaqet ky dialog:

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2006/10/WindowsLiveWriter/HowtoAcce.NetAccountfromUbuntutheEasyWay_A809/webdavconnect.png
E shkruani username dhe passwordin e accountit tuaj te hapur ne box.net, ndersa tek hapesira server shkruani www.box.net/dav
Ne hapesiren ‘Name to use for connection’ e shkruani emrin e folderit sipas deshires.

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2006/10/WindowsLiveWriter/HowtoAcce.NetAccountfromUbuntutheEasyWay_A809/myboxicon.png
Kur doni t’iu qaseni fajllave, klikoni dy here mbi folder dhe do te ju shfaqet dialogu per kyqje:

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2006/10/WindowsLiveWriter/HowtoAcce.NetAccountfromUbuntutheEasyWay_A809/webdavlogin.png


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>