qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Instalu Facebook-un ne iPad?

Pas nje kohe shume te gjate, me ne fund eshte krijuar aplikacioni zyrtar i Facebook-ut per iPad. Aplikacioni zyrtart per iPad ofron eksperiencen me te mire me perdorimin e Facebook-ut dhe eshte me kompatibilitet te plote per ekranin e madh te iPad-it. Poashtu ky aplikacion eshte shume me i shpejte se perdorimi i Facebook-ut me shfletuesin Safari ne iPad.

Aplikacionin mund ta shkarkoni nga ketu: http://itunes.apple.com/us/app/facebook/id284882215?mt=8

Facebook per iPad ne aksion:


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>