qyshmetro-join-our-family

Qysh Me i Zhvillu Muskujt e Barkut?

Shume nga ne kane deshire te i zhvillojne muskujt e tyre e sidomos muskujt e barkut. Ne rrast se edhe ju keni deshire te keni nje bark te zhvilluar ateher mjafton te shikoni videon me poshte.

Videoja zgjat 8 minuta, aq duhet te zgjasin edhe ushtrimet e tuaja. Thjesht shikojeni video-n.

 


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 1. Berat_coobra

  ktu jom paraqit disa nga ushtrimet me te thjeshta qe ekzistoj per abdomen.Nese keni deshir te zhvilloni muskujt e barkut lypet shume pune dhe ushtrime me te integruara, gjithashtu mos harron i se edhe ajo qfar konsumoni eshte 50%

 2. niti

  a bon per mosh 12 ose 13 vjet

  • limii

   me fal qe po ju pengoj a bon per moshen 14-15 vjeqar me i perdor keto ushtrime :D

 3. tini

  bojn permi moshes 11 vjeqare :D

 4. kushtrim

  Shoki jem mi bo ka 30 copa secilen qysh po i bon ky t’kup barku :D