qyshmetro-join-our-family

Qysh Me i Trajtu Duart e Djersituara?

Jane disa menyra te trajtimit te duareve te djersitura, te cilat do i mesoni me poshte.

Provoni te i lani duart. Lani me uje te ftohte apo te ngrohte, dhe pasi ti fshini me peshqir, dhe pasi ti fshini duart duhet te vereni dallim.

Perdorni pomade te bebeve, pomadet ju ndihmojne shume ne largimin e djerses.

Gjithashtu mund te perdorni locion per lekure, te vizatoni doktorin, apo edhe te i vendosni duart para flutures.


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

  1. qysh me vizatu doktorin..s’di me vizatu >.< hahhaha