qyshmetro-join-our-family

Qysh Me I Tejkalu Reklamat qe Shfaqen Para Videove ne YouTube?

Me ndryshime e reja ne faqen e YouTube, para se ta shikoni videon qe e keni kerkuar, jeni te detyruar qe se pari te shikoni nje reklame 10-15 sekondeshe.

Reklamat e padeshiruara qe shfaqen para videove ne YouTube, tani mund ti largoni me nje shtese per Google Chrome te quajtur “Skip ads on YouTube – No illegal block” te cilen mund ta shkarkoni falas nga ketu: https://chrome.google.com/webstore/detail/epbmnbdplhcomkedpjfceakddnbgfjmf

Vetem duhet te klikoni butonin Add to Chrome, dhe shtesa do te instalohet automatikisht.

Sapo te filloi te shfaqet reklama para videos, klikoni butonin e kalter Play si ne foton e me poshtme:

Tani mund ta shikoni videon pa pasur nevoje te prisni dhe ta shikoni reklamen.


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

  1. sumeja

    une jam nga bajnica dhe jetoj ne bajnic kam lindur ne prishtin dhe i kam tri motra