Qysh me i përballu temperaturat e larta?

1.Gjatë ditëve kur temperaturat janë të larta ju duhet të qëndroni patjetër të hidratuar mirë.

Pini shumë ujë edhe nëse nuk jeni të etur.

Hispanic women walking in park

2.Mos pini alkool dhe limitoni sasinë e konsumimit të cajit dhe kafesë.

temperatura 3

3.Në kohën kur dielli është në maje dhe temperatura është më e larta gjatë ditës sugjerohet të mos ekspozoheni në diell.

Pra, nga ora 11 në mëngjes deri në orën 4 pasdite sugjerohet të qëndroni brenda.

temperatura 1

4.Hani ushqime të lehta, të shëndetshme dhe pa yndyrë.

temperatura 4

5.Vendosni peshqir të lagur rreth qafës.

temperatura 5

Qysh me mbajtë dietë me lakra?

Qysh me mbajtë dietë shtatë ditore?