Qysh me i pastru furçat e makeup-it?

Furçat e makeup-it është e domosdoshme që të pastrohen të paktën 1 herë në javë, pasi që grumbullojnë mikrobe dhe janë gjithmonë në kontakt me lëkurën duke pasur mundësi të infektojnë apo të shkaktojnë aknë në lëkurë.

furca 1

1.Mbushni një enë me ujë të vakët, pasi që uji shumë i nxehtë mund të dëmtoj fijet.

furca 6

2.Shtoni në ujë pak shampon bebesh.

furca 2

3.Vendosni pjesën me fije në ujë duke mos lagur pjesën e sipërme sepse mund të dëmtohet nga uji.

furca 3

4.Fërkoni në dorë që të largoni papastërtitë, dhe largoni furçën nga uji.

furca 4

5.Shpërlani me ujë të vakët dhe lejoni të thahen në temperaturë të dhomës.

furca 5

Qysh me ditë sa herë në ditë duhet të ushqeheni?

Qysh me e ruajtë freskinë e bananeve?