Qysh me i pastru flokët me limonadë?

1.Merrni një shishe shamponi, 2 limonë, ujë dhe maskën e preferuar të flokëve.

shampo 1

2.Mbushni një filxhanë ujë.

shampo 2

3.Mbushni një filxhanë tjetër me lëng limoni.

shampo 3

4.Merrni maskën e flokëve dhe aplikoni një sasi të vogël në filxhanin me lëng limoni, përziej të gjitha së bashku.

shampo 4

5.Vendoseni përbërjen në shishen e shamponit, përzieni dhe lani flokët me to.    shampo 5

Qysh me përgaditë maskë kundër shenjave në fytyrë?

Qysh me ditë sa shpesh duhet bërë tretmane të fytyrës?