Qysh me i la rrobat me uthull?

1.Shtoni ½ gote uthull të bardhë në lavatriqe për të mbrojtur ngjyrat nga zbehja.

qysh me i la rrobat me uthull 3

2.Shtoni 1 gotë uthull në shpërlarjen e fundit të lavatriqes, sepse uthulla vepron si zbutës natyral i rrobave.

qysh me i la rrobat me uthull 4

3.Aplikoni një sasi të uthullës në njolla dhe fërkoni njollat para se ti fusni rrobat në lavatriqe.

qysh me i la rrobat me uthull 5

Qysh me i ditë dobitë shëndetësore nga dardhat?

Qysh me ditë pse dushi pëmirëson gjumin?