qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Gjet Passwordin e Harruar Te Ruajtur Ne Firefox?

Firefoxi, sikurse edhe disa shfletues te tjere me te popullarizuar perfshijne nje funksion i cili mundeson ruajtjen e passwordave.
Ne shpesh e perdorim kete opcion per ta ruajtur passwordin, ne menyre qe te mos e shkruajme sa here deshirojme te kyqemi
ne nje webfaqe te caktuar. Keshtu duke mos e shkruar per nje kohe te gjate passwordin, ndodh te ta harrojme ate. Ketu do te
tregohet se si ti lokalizojme passwordat e ruajtur.

E hapim shfletuesin Firefox, ne menyne kryesore Tools Options zgjedhim opcionin Privacy, Passwords -> Saved Passwords, dhe
do te ju shfaqet kjo dritare:

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2006/09/WindowsLiveWriter/FindaForgottenPasswordSavedinFirefox_F982/ffviewpasswords.png
Klikoni butonin Show Passwords, dhe gjeni web-faqen ne te cilen e keni harruar passwordin.


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>