qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Fotografu Ekranin?

Ju sigurisht se dini te fotografoni me aparat, mirepo ngecni kur vie puna te beni fotografi ne Ekran. Ky artikull do te ju tregoj se qysh me fotografu pamjen qe ju shfaqet ne ekran ne sisteme te ndryshme operative.

 

Windows 7

 1. Zgjedhni se cfare deshironi te fotografoni
 2. Gjeni tastin Print Screen ose Prt Scr ne tastieren tuaj dhe shtypeni ate.
 1. Hapeni programin Paint.
 2. Klikoni ne tastin Paste qe gjendet ne skajin e majte te siperm.
 3. Tanime ajo cfare keni fotografuar do te shfaqet program.
 4. Ruajeni fotografine.

 

Mac

 1. Shtypni tastet Command-Shift-Caps Lock-4 se bashku.
 2. Me ndihmen e mausit hijezoni pjesen qe deshironi te fotografoni.
 3. Dhe fotografija eshte ruajtur ne desktop.

Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

 1. Mili

  Mund te perdorni dhe kete menyren:

  1.Start
  2.All Programs
  3.Accessories
  4.Snipping tool

  Pastaj Selektojme pjeasen ku duam ta bejme foton…
  5.Save

  Gjithcka ne Rregull

  (Kjo funksionon vetem per Windows 7)
  Faleminderit