Qysh me formatu telefon Sony Ericsson?

sonyNë rast se pranoni ndonjë virus në telefon dhe doni ta formatoni telefonin ndiqni hapat në vazhdim:

Hapi 1 
Klikoni ikonën Settings.

Hapi 2
Zgjedhni opcionin Master Reset.

Hapi 3
Nëse doni të fshini vetëm cilësimet zgjedhni opcionin Reset Settings.

Hapi 4
Nëse doni të fshini të gjitha të dhënat: fotot, videot, lojrat, mesazhet, kontaktet, etj. zgjidhni opcionin Reset All.

Qysh me ndal, kontrollu nese ke Google Docs virusin?

Virus Masiv ne Google Drive, Qysh me heke nga llogaria juaj?