Qysh Me bo nje Follder Te Padukshem?

1.Krijo nje folder te ri
2.Rename (riemeroje dhe shtype ALT+0160)
3.Kliko me te djathten “Properties”,”customize”,”change icon”
4.Kerko Iconen (jan 3 te padukshme) dhe ate selektoje
5.Preke Apply –> dhe ok

 

//Falenderojme Zgjim B. per kontributin ne kete teme

Qysh me ndal, kontrollu nese ke Google Docs virusin?

Virus Masiv ne Google Drive, Qysh me heke nga llogaria juaj?