Qysh me dekoru vazon e luleve?

Hapi 1
Pastroni dhe përgaditni vazon për pikturim.

Hapi 2
Hedhni ngjyrën e parë në vazo.

10

Hapi 3
Rrotulloni vazon që ngjyra të marrë formë.

Hapi 4
Lëreni të thahet ngjyra e parë.

Hapi 5
Pasi është tharë mirë hedhni ngjyrën tjetër.

11Hapi 6
Bëni forma edhe me ngjyrën e dytë.

Hapi 7
Shtoni njolla tjera dekorative.

Hapi 8
Vendosni lulet në të.

12

Qysh me i pastru tepsitë me lehtësi?

Qysh me largu plastikën e shkrirë nga shporeti?