Qysh me bo valide kopjen e Windows 7 per 3 Muaj?

Eshte shume e thjeshte:

1) Kliko START, All Programs -> Accessories.
Mbi “Command Prompt ” me tastin e djathtë shtypni ” Run as Administrator “.

2) Pasi t’ju hapet dritarja e zezë shtypni

slmgr -rearm

3) Pas disa sekondash ju hapet një dritare ku ju thotë se Windowsi juaj është aktivizuar me sukses.

4) Restartoni Windowsin dhe ju do ta keni valid për 30 ditët e ardhshme.

Këtë opsion mund ta përdorni 3 herë qe do te thote se ju mund ta zgjatni deri ne 120 ditë !!!

Falenderojme lexuesin tone And Islami per kontributin ne kete teme.

Qysh me ndal, kontrollu nese ke Google Docs virusin?

Virus Masiv ne Google Drive, Qysh me heke nga llogaria juaj?