qyshmetro-join-our-family

Qysh Me bo Jastek Nga Xhinset?

Keni blere xhinse te reja dhe nuk ju duhen me ato qe keni pasur me pare? Apo deshironi te beni shortsa nga xhinset, dhe mendoni te hudhni pjesen e mbetur?Ja nje menyre shume e mire e riciklimit te tyre.

Merrni xhinset tuaja dhe mjetet e qepjes.
Qysh Me bo Jastek Nga Xhinset?

Vendosni se si do ti preni xhinset
Qysh Me bo Jastek Nga Xhinset?

Gjithashtu vendosni per formen e jastekut. A do ta beni ne forme katrore apo ndonje forme tjeter?
Qysh Me bo Jastek Nga Xhinset?

Preni sipas formes qe deshironi:
Qysh Me bo Jastek Nga Xhinset?

Nga 2 format tjera njeren forme e preni ne copa:
Qysh Me bo Jastek Nga Xhinset?

Qepeni njeren ane, dhe mbusheni me copat e prera. Poashtu mund te shtoni gjera tjera.
Qysh Me bo Jastek Nga Xhinset?

Pasi ta mbushni jastekun, qepeni edhe anen e mbetur.
Qysh Me bo Jastek Nga Xhinset?


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>