Qysh me ble bizhuteri prej ari?

67

Hapi 1
Gjeni produkte me kualitet nga furnizues të verifikuar.

Hapi 2
Konsideroni  çmimin me të cilin jeni në gjendje të bleni.

Hapi 3
Bizhuteritë origjinale kanë vulë, vulosja zakonisht gjendet në pjesën e brendshme.

Hapi 4
Konsideroni peshën e arit dhe se si ajo ndikon në koston e blerjes.

Hapi 5
Vendosni për ngjyrën e arit që ju preferoni. Edhe pse ari i verdhë është shumë popullor, ju gjithashtu mund të bleni bizhuteri ari të bardhë.

Hapi 6
Vizitoni dyqane të ndryshme për të gjetur saktësisht atë që ju dëshironi të bleni.

Hapi 7
Pyetni shitësin rreth politikave të kthimit dhe për certifikatën e autenticitetit kur të bleni bizhuteri ari. Kjo do të ju mbrojnë si konsumator në rast se duhet të ktheni bizhuterinë tuaj.

Qysh me ditë sa drithëra duhet konsumuar në ditë?

Qysh me largu erën e mykut?