qyshmetro-join-our-family

Qysh Me Kriju Film me Timeline-in tuaj nga Facebook?

Definition6 në bashkpunim me Facebook ofron një mundësi interesante ku nëpërmjet faqes Timeline Movie Maker mund të krijoni një video të shkurtër të timeline-it tuaj në Facebook.
Vetëm klikoni në butonin “Make Your Movie”, pastaj hapet një dritare dialoguese e cila ju pyet se a dëshironi të lejoni një aplikacion të ri, ju klikoni Install, pastaj klikoni Allow dhe pritni për rezultatet.


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

  1. irfan

    spo bojka :S