Qysh me largu zverdhjen e thonjëve?

Nëse ngjyra e verdhë e thonjve është shkaktuar nga përdorimi i padrejtë i manikyrit të thonjve, më poshtë i kemi paraqitur disa këshilla për të eliminuar këtë ngjyrë të turpshme:

  • Zhytini thonjtë për pak  minuta në lëng limoni të freskët në të cilin duhet të keni shtuar edhe pak sodë bikarbon.
  • Acidi i lëngut të limonit i kombinuar me sodë ndihmon në heqjen e ngjyrës të padëshirueshme.
  • Barërat për proteza të dhëmbëve jo vetëm që janë të mira për zbardhjen e dhëmbëve, por  mund të bëjnë mrekulli me thonjtë e verdhë.
  • Futeni tabletën në ujë dhe në atë lëng mbajini thonjtë tuaj për disa minuta.

zverdhja-e-thonjeve

Qysh me i trajtu majet e djegura të flokëve?

Qysh me i ditë trendet e fundit të grimit?