Qysh me largu yndyrën rreth belit?

Përbërësit:
2 kivi
1 banane
1/2 mollë
1 portokall
1 lugë gjelle fara liri
1 lugë gjelle lajthi

Në blinder vendosen kivi, bananja dhe molla të copëtuara.

Shtohet edhe portokalli.

Shtohen edhe përbërësit e tjerë.

Kombinohet pija derisa të bëhet homogjene, dhe kjo pije duhet konsumuar në mëngjes për të humbur peshë, si dhe yndyrën rreth belit për një kohë të shkurtër.

Qysh me përgaditë lëng natyral për humbje peshe?

Qysh me i humbë 4 kg për 6 ditë?