Qysh me largu stresin para provimit?

1.Mbani qëndrim pozitiv.

Disa studime shkencore kanë vërtetuar se pritshmëritë tona mund të ndikojnë përformancën tonë.

Nëse dëshironi të keni sukses në provim, ju gjithsesi se duhet të mësoni, por nëse nuk keni vetëbesim dhe nëse nuk prisni të jeni të suksesshëm edhe e mësuara mund të ju bëj të dështoni.

stresii-1

2.Kujtoni vetes se rezultati juaj në këtë provim nuk do të vendos suksesin apo dështimin në jetën tuaj.

stresii-2

3.Zgjohuni disa orë para provimit, dhe shfrytëzoni kohën që të hani mëngjes.

Mënjanoni sheqernat, dhe ushqehuni me proteina.

stresii-3

Qysh me i ditë cilat janë ushqimet më të pasura me biotin?

Qysh me heqë dorë nga duhani pa fituar peshë?