Qysh me i largu shenjat nga lëkura?

Përbërësit:

  • 1 lugë sodë bikarbone
  • 2 lugë vaj të farave të rrushit.

Në një enë vendoset soda, në të cilën shtohet vaji i farave të rrushit.

Përzihet, dhe masa e fituar aplikohet në fytyrë duke masazhuar për disa minuta.

Lejohet të qëndroj për 10 minuta dhe pastaj lahet fytyra me ujë të vakët dhe pastrues të butë.

shenja

Qysh me i ndriçu flokët?