Qysh me i largu njollat nga këmishat?

Materiali i këmishave është më i ndishëm se sa materialet e rrobave të tjera.

Për largimin e njollave përgaditni në shtëpi një tretësirë, për të cilën nevojiten:

  • 1 gotë uthull
  • ½ gote sodë bikarboni
  • 1 lugë kripë.

Kombinoni përbërësit në një enë derisa të krijohet një pastë.

Vendoseni pastën në njolla dhe lejoni të veprojë për gjysmë ore.

Futen këmishat pastaj në lavatriqe dhe pastrohen.

Qysh me i pastru furcat e makiazhit?

Qysh me i pastru këpucët?