Qysh me i largu njollat e verës së kuqe?

1.Mbuloni njollën me një shtresë të trashë të kripës dhe lejoni të qëndroj për  1 orë.

Kripa do ta absorbojë verën e cila mund të largohet lehtë pas larjes në lavatriqe.

vera-kuqe-1

2.Zbrazni qumësht mbi njollë.

Pas disa orësh pastroni në dorë apo në lavatriqe për të larguar erën.

vera-kuqe-2

3.Zbrazni uthull mbi njollë dhe pastaj krijoni një pastë me sodë bikarboni dhe ujë.

Vendoseni pastën mbi njollë, dhe futeni në lavatriqe pas 1 ore.

vera-kuqe-3

Qysh me i zbardhë dhëmbët në pak minuta?

Qysh me ditë ndikimin e kafesë në lëkurë?