Qysh me largu makeup-in në mënyrë të duhur?

1.Për të larguar buzëkuqin nga buzët ju nevojitet një sasi e vogël balsami për buzë apo vaj ulliri dhe shkopinjë për vesh.

Vendosni një sasi të vogël vaji apo balsami në shkopin për vesh apo në një copë pambuku dhe fërkoni buzët derisa të largohet plotësisht buzëkuqi.

largimi makeupit 1

2.Në dy copa pambuku vendosni pak vaj kokosi, vendosni në sy për disa minuta dhe pastaj fërkoni sytë me ato copa pambuku.

Përsëritni procedurën 2-3 herë pasi që makeup-i në sy është më vështirë të largohet.

largimi makeupit 2

3.Ndërsa, për fytyrë merrni një sasi pastruesi për fytyrë dhe masazhojeni direkt në fytyrë në lëvizje rrethore, dhe shpërlani me ujë të vakët.

largimi makeupit 3

Qysh me i trajtu majet e djegura të flokëve?

Qysh me i ditë trendet e fundit të grimit?