Qysh me i largu çarjet në thembra?

Përbërësit:

  • 3 lugë sodë buke
  • 4 litra ujë.

Filloni duke përzier sodën e bukës me ujë të nxehtë dhe futni këmbët në ujë për 10-15 minuta.

Kur këmbët të jenë zbutur mirë, pastroni ato me ujë të nxehtë, leni të thahen dhe lyeni me kremë apo vazelinë.

Koha më e mirë për të bërë këtë ëshë para gjumit.

Përsëritet qdo ditë për një javë.

Qysh me përgaditë maskë kundër shenjave në fytyrë?

Qysh me ditë sa shpesh duhet bërë tretmane të fytyrës?