Qysh me largu aromën e keqe të gojës?

Përbërësit:

– 3 gr. livando;

– 3 gr. sherebelë;

– 3 gr. mente.

Përgaditja:

Grimconi dhe përzieni së bashku këto bimë, pastaj shtoni 120 ml ujë të vluar dhe lëreni kështu për 10 minuta. Përdoreni këtë çaj për të shpëlarë gojën disa herë në ditë.

Woman covering mouth

Qysh me u kujdesë për dhëmbë pas mbushjes së tyre?

Qysh me e largu dhimbjen në muskuj?