Qysh me kriju vazo me kapëse rrobash?

Këtë vazo lulesh mund ta bëni në mënyrën më të thjeshtë.

Ju duhet një konzervë e zbrazët dhe kapëse druri.

Duhet që vetëm ta preni pjesën e epërme të kozervës dhe pastaj të renditni varëset njërën afer tjetrës, duke i kapur brenda konzervës.

Nëse dëshironi ta bëni me ndonjë ngjyrë të posaqme apo me ngjyra të ndryshme.

vazo

Qysh me kriju qorape të ngrohta?

Qysh me kriju vazo me kapëse rrobash?