Qysh me kriju toner për përmirësim të lëkurës?

Uthulla është përdorur që në kohë të lashta si tonifikues i lëkurës.

Po aq efektiv është edhe në ditët e sotme.

Pasi të keni larë fytyrën, kombinoni 1 lugë uthull molle me 1 gotë ujë dhe shpërlani.

Lejoni të thahet në lëkurë toneri i përgaditur.

Qysh me i ndriçu flokët?