Qysh me kriju lecka për pastrimin e pasqyreve?

Krijimi i leckave për pastrimin e pasqyreve dhe xhamave është e lehtë, dhe nevojiten pak përbërës.

Përbërësit:

  • 1 gotë ujë i distiluar
  • 1 gotë alkool isopropyl.

1.Merrni një kuti plastike dhe mbusheni me lecka të thata.

2.Shtoni një gotë me ujë.

3.Shtoni alkoolin.

4.Mbyllni kapakun dhe tundni mirë.

 

Qysh me kriju sapun të lëngshëm?

Qysh me përgaditë dezinfektues natyral?