Qysh me i kontrollu virusat në Android?

1.Kërkoni në Play Store aplikacionin e quajtur Lookout, dhe instaloni atë.

virusa-4

2.Pasi të jetë instaluar, hapeni aplikacionin dhe klikoni në Security.

virusa-3

3.Pastaj klikoni në Scan Now.

virusa-2

4.Rishikoni rezultatet që shfaqen.

virusa-1

Qysh me ndal, kontrollu nese ke Google Docs virusin?

Virus Masiv ne Google Drive, Qysh me heke nga llogaria juaj?