Qysh me i hekuros këmishat?

1.Së pari fillojmë nga jaka në anën e pasme.

Pastaj, hekurosin pjesën e jakës përpara.

2.Më pas hekurosen mëngët.

3.Për të shmangur vijat e thyera, mbështillni një peshqir dhe futeni brenda mëngëve të këmishës, dhe më pas hekurosni.

4.Në fund hekurosni pjesën e përparme dhe të pasme të këmishës.

kemisha

Qysh me dekoru dhomën e gjumit?

Qysh me shmangë djersitjen e këmbëve?