Qysh me i forcu thonjët që thehen?

Nëse keni probleme për ti rritur thonjët, sepse sapo të fillojnë të rriten e vëreni se ndonjë është thyer apo është larguar ndonjë shtresë atëherë përgaditni këtë recetë për forcimin dhe rritjen e thonjëve.

Përbërësit:

  • 2 aspirina
  • 1 kapsulë vitaminë 1
  • 1 lugë kripë deti
  • 1 lugë vaj.

Shkrini 2 tableta aspirina, një kapsulë vitaminë A, 1 lugë kripë deti dhe ca vaj në 200 ml ujë.

Vendosni duart në enë për rreth 10 minuta dhe më pas fshini me një pecetë.

Qysh me i ndriçu flokët?