Qysh me e largu çamçakezin nga flokët?

Të gjithëve na ka ndodhur të na ngatërrohet camcakëzi nëpër flokë, por mënyrat e vetme kanë qënë tërheqja e tij ose në rastin më të keq dhe prerja e flokëve.

Një mënyrë tjetër shumë efikase përmes së cilës camcakëzi largohet lehtësisht është:

Mjafton ta lyeni pjesën e flokëve me vaj, lëreni rreth 10 minuta dhe më pas ai do largohet shume lehtë.

Qysh me përgaditë maskë për lëkurën e thatë të kokës?

Qysh me i eleminu njollat në fytyrë?