qyshmetro-join-our-family

Qysh Duken Zyret e Facebook?

Facebook është themeluar nga Mark Zuckerberg me kolegj roommates e tij dhe shokët studentë te shkencave kompjuterike Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz dhe Chris Hughes. Faqja e internetit te anëtarësimeve ishte i kufizuar fillimisht nga themeluesit për studentët e Harvardit, por u zgjerua në kolegje të tjera në Boston, Lidhja Ivy, dhe Universitetin Stanford. Sot eshte rrjeti me i madh social ne bote. Ne vazhdim do te mund te shihni disa fotografi te hapesires ku punojne pjesetaret e Facebook.


Nëse keni diçka për të shtuar në temë ju lutem shkruani poshtë tek komentet.

Përgjigju

Email adresa nuk do të publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  1. Besa

    INTERESANT! ;)

  2. rita

    palidhje fb osht krejt