Qysh me i drejtu flokët pa i dëmtuar?

Flokët kacurrela dhe me volum të madh mund të jenë shpeshherë të vështira për drejtim.

1.Ndani flokët e thara në seksione të vogla që të mund të drejtohen pa problem.

2.Për arsye se flokët tuaja janë më të trasha dhe kacurrela, drejtuesen e flokëve duhet ta aktivizoni në temperaturën më të lartë.

3.Filloni duke i drejtuar ato në seksionet e ndara, dhe shmangi dy herë drejtimin në të njejtin seksion flokëve.

Për shkak të temperaturës së lartë, një herë do të jetë e mjaftueshme.

4.Përfundoni me një spërkatës anti-friz i cili zbutë flokët.

Qysh me i trajtu majet e djegura të flokëve?

Qysh me i ditë trendet e fundit të grimit?