Qysh me ditë sa janë të rrezikshme tastierat?

Janë shndërruar në një mjet të zakonshëm pune në jetën moderne, por mund të jenë edhe një burim i natyrshëm i sëmundjeve më të rrezikshme.

Bëhet fjalë për tastierat, të cilat tashmë të kudondodhura në çdo zyrë dhe jo vetëm.

Një studim i bërë rishtaz, ka arritur në përfundimin se këto pajisje janë ndër transmetueset kryesore të gripit dhe disa sëmundjeve të tjera ngjitëse.

Në disa raste, ato transmetojnë edhe infeksione me të vërtetë të rënda bakteriale, të cilat mund të shndërrohen në vdekjeprurëse.

Edhe më shqetësues numri i madh i infeksioneve që mbartin një tastierë.

Studimi tregoi se të paktën dy në tre prej tyre janë të mbushura me mikrobe dhe viruese të ndryshme.

Qysh me e përdorë Youtube dhe aplikacionet e tjera njëkohësisht?

Qysh me ditë për çka shërben Jailbreak?