Qysh me i ditë përfitimet shëndetësore nga vaji i peshkut?

1.Vaji i peshkut zvogëlon zhvillimin e sëmundjeve mentale.

2.Gjithashtu, zvogëlon rrezikun nga kanceri i gjirit.

3.Vepron si përmirësues i sistemit të imunitetit.

4.Minimizon dhimbjet nga pezmatimi.

5.Shton qetësinë dhe lirimin nga stresi.

fish

Qysh me i ditë përfitimet nga çaji kamomil?

Qysh me largu erën e keqe të gojës?