Qysh me dekoru tavolinën për kafe?

1.Për ti japur dhomës një ndjenjë ngrohtësie, vendosni disa qirinjë dekorues të vegjël në tavolinë.

2.Zakonisht qelësat dhe gjërat e tjera që i mbani në xhep i vendosni mbi tavolinë, për ta bërë edhe këtë të duket bukur merrni një kuti të dekoruar nga letra me kapak që të shmangi rëmujën.

3.Merrni disa kone të pishave dhe ngjyrosini me ngjyra të cilat ju kombinohen në dhomë.

 

Qysh me përgaditë vaj kanelle?

Qysh me ditë pse duhet larë rrobat me ujë të ftohtë?