Qysh me apliku korrektorin në fytyrë në mënyrën e duhur?

Për fillestarë në botën e makeup-it kjo metodë është shumë e thjeshtë.

Merrni një sasi të korrektorit të lëngshëm dhe aplikojeni poshtë syve duke vazhduar më poshtë në fomë të shkronjës V, e jo ë formë rrethore.

Pastaj me anë të një sfungjeri të makeup-it shpërndajeni korrektorin.

Hapi i fundit është aplikimi i pudrës pa ngjyrë mbi korrektor që të mos krijohen rrudha.

Kjo metodë do të ndriqojë fytyën tuaj duke ju dhënë pamje të freskët.

Qysh me përgaditë maskë për lëkurën e thatë të kokës?

Qysh me i eleminu njollat në fytyrë?