Qysh me i zvogëlu poret në fytyrë?

Përbërësit:

  • 1 e bardhë e vezës
  • 1 lugë lëng portokalli
  • 1 lugë mjaltë.

Proteinat të cilat gjinden në të bardhën e vezës bëjnë punë të shkëlqyeshme në zvogëlimin e poreve.

Përzieni vezën me lëngun e portokallit dhe shtoni mjaltin.

Aplikojeni maskën e përgaditur në fytyrë dhe shpërlani pas 15 minutash.

poret

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?