Qysh me zgjedhë vendin për pushime familjare? x

1.Nëse jeni në dilemë midis dy vendeve,lexoni për kulturën dhe historinë e të dyja vendeve si dhe për vendet të cilat mund ti vizitoni në ato vende.

Vendosni se cilat nga ato vende përshtatet më shumë me stilin e jetesës suaj dhe shijet.

pushime-familjare-1

2.Përfshini në kërkim edhe faktorët e tjerë si ushqimin, klimën etj.

pushime-familjare-2

3.Pasi të keni vendosur për vendin, gjeni hotelin apo motelin për tu akomoduar, kërkoni për dhomën e cila përshtatet me buxhetin tuaj të udhëtimit.

pushime-familjare-3

4.Sigurohuni që të gjitha paisjet elektronike janë në gjendje të rregullt dhe se siguria e ofruar në dhomë është maksimale.

pushime-familjare-4pushime-familjare-2 pushime-familjare-3 pushime-familjare-4 pushime-familjare-1

Qysh me zgjedhë dhurata kur udhëtoni? x

Qysh me shmangë shtimin e peshës gjatë udhëtimeve? x