Qysh me zgjedhë llojin e duhur të kremës për fytyrë?

BB kremi është bërë shumë i popullarizuar në mesin e femrave për një kohë shumë të shkurtë.

Këto janë të bërë për të rifreskuar lëkurën nga dëmtimet e produkteve kozmetike.

BB kremi

BB kremi është shkurtesë për “beauty balm”.

Ky hidraton lëkurën e fytyrës suaj dhe zbut acarrimin. I përshtatet secilit lloj të lëkurës.

CC kremi

CC nënkupton “color control”.

Këto janë kremëra të bërë për ringjallje apo rifreskim të skuqjes së lëkurës.

Ky krem e bën lëkurën tuaj të freskët dhe e qetësona të.

Ky krem nuk është zgjidhje e mirë për lëkurë me yndyrë apo probleme tjera.

 

DD kremi

DD kremi është shkurtesë për “daily defense”.

Ndihmon në mbrojtjen dhe kujdesin e lëkurës suaj.

Është shumë i mrië në mbrojtjen e lëkurës nga rrezet e diellit.

Por, nuk duhet të përdoret shumë sepse bllokon poret tuaja.

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?