Qysh me zbutë lëkurën në thembra?

Qumështi është i pasur me vitaminën A, e cila ndihmon ndihmon në riparimin dhe rindërtimin e lëkurës së dëmtuar.

Mjalta ndihmon në zbutjen e lëkurës, duke luftuar bakteriet të cilat shkaktojnë infeksion.

Përbërësit:

  • 1 gotë mjaltë
  • 2 gota qumësht.

1.Kombinoni mjaltën dhe qumështin në një legen dhe zhytni këmbët në këtë përzierje.

Pas 15 minutash qëndrimi, masazhoni këmbët dhe shpërlani me ujë të vakët.

Përsëriteni këtë metodë rregullisht për të pasur këmbë të buta.

themra

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?