Qysh me i zbutë flokët?

1.Kosi është një produkt i shkëlqyeshëm për rikthimin e shkëlqimit të humbur të flokëve.

 

E tëra që duhet të bëni është të aplikoni kos nga maja dhe në gjithë gjatësinë e flokëve, dhe ta lini kosin që ta kryejë punën e vet për 15-20 minuta.

butesia-e-flokeve-1

2.Edhe pse pas aplikimit të mjaltit  flokët bëhen ngjitëse, duke ofruar kështu një ndjenjë jo edhe aq të dëshiruar, mjalti është një produkt çudibërës, që ndikon në zbutjen e flokëve, si dhe ua kthen shkëlqimin flokëve tuaj.

 

Në një enë përzieni mjaltin me vaj ulliri dhe përzierjen e fituar aplikojeni në flokë, duke e lënë të qëndrojë për pesëmbëdhjetë minuta, para se t’i pastroni flokët.

butesia-e-flokeve-2

3.Majoneza, përveçqë i bën më të butë flokët, ua shton edhe shkëlqimin.

 

Andaj, aplikojeni majonezën në lëkurë të kokës dhe në flokë, para se t’i mbështillni flokët me një qese dushi, duke ia lënë majonezës kohën e mjaftueshme prej pesëmbëdhjetë minutash që ta kryejë punën e vet.

 

Përfundimisht, pastrojini flokët me shampon dhe kënaquni me flokët e mrekullueshëm.  butesia-e-flokeve-3

Qysh me përgaditë maskë kundër lodhjes?

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?