Qysh me i zbardhë dhëmbët me folie alumini?

  • Përzieni pak sodë bikrabonë si pastë të dhëmbëve.
  • Merrni folien e aluminit, duke formuar formën dhe madhësnë që i përshtatet dhëmbëve tuaj.
  • Masën e përfituar aplikokejeni në dhëmbë.
  • Folien e aluminit me pastën me sodë bikarbone, mbajeni rreth 1 orë të plotë.
  • Për të pasur pamje sa më të dukshme dhe efektive, plikojeni këtë pastë dy herë në javë.
  • folie-al

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?