Qysh me ulë temperaturën e fëmijës?

1.Patate në çorapet e fëmijës

 

Lani një patate, qërojeni në feta dhe futeni brenda në çorapet e fëmijës dhe më pas vishjani.

Fever, measuring temperature for little baby child

 

2.Raki

 

Holloni një filxhan të vogël raki me një sasi të barabartë të ujit.

 

Lagni një napë në këtë përzierje dhe e vendosni atë në këmbët e fëmijës për 5 minuta.

 

Një napë tjetër me lëng limoni mund t’ia vendosni fëmijës dhe në ball.

 

Bëni një dush të ngrohtë fëmijës suaj.

 

Jepini shumë lëngje fëmijës

 

Nëse fëmija juaj është më i vogël se 3 muaj dhe ka ethe, ju duhet të telefononi mjekun menjëherë.

temperatura-bebes-3

Qysh me ditë pse fëmijët bëhen agresivë?

Qysh me e zhvillu ndjenjën e dhembshurisë tek fëmijët?