Qysh me ulë temperatuën e lartë?

Vaji esencial i mentes përmban sasi të  mëdha mentoli.

Në doza të larta ai është analgjezik (ul dhembjen) dhe qetësues.

Ai mund të përdoret për shqetësime të lëkurës, etheve, dhembjen koke dhe migrenë.

Si antibacterial ndihmon për të luftuar infeksionet.

Në qoftë se avujt e tij thithen ndihmon në lirimin e rrugëve të frymëmarrjes.

Përdorimi:

Çaji i mentes  merret për të qetësuar ndjesinë e të vjellit, përmirëson tretjen, ul ndjenjë e rëndesës dhe pakëson gazrat, qetëson dhembjen e barkut, dhembjen e kokës dhe migrenën, si dhe temperaturën e lartë.

mint-tea

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?