Qysh me udhëtu me fëmijë? x

1.Nëse keni vendosur të udhëtoni, atëherë nëse është e mundur shmangni udhëtimin gjatë ditës dhe udhëtoni natën, sepse kështu fëmijët do të flenë gjatë shumicës së kohës.

udhetim-me-femije-1

2.Tregoni fëmijëve posa të keni vendosur të udhëtoni, që të dijnë se sa kohë kanë para se të nisen.

udhetim-me-femije-2

3.Mbani fëmijët e zënë dhe lejoni ata të argëtohen me lojëra në telefon, që të humbin kohë dhe të mos mërziten në vend të huaj.

udhetim-me-femije-3

Qysh me zgjedhë dhurata kur udhëtoni? x

Qysh me shmangë shtimin e peshës gjatë udhëtimeve? x