Qysh me u liru nga stresi?

1.Një mënyrë që të zbutet tensionimi dhe të evitohet stresi.

Duhet me tërë forcën tuaj të fërkohen shuplakat mes veti, deri sa të nxehen.

Gjithashtu është mirë edhe fërkimi i veshëve. Në këtë mënyrë, shpejt do të ktheheni dhe fokusoheni në punë.

2.Psikologët kanë zbuluar se pikturimi i librit me figura për ngjyrosje nga2 – 3 minutanë periudha të stresit të shtuar e pesëfishon besueshmërinë se të gjitha punët do të kryhen në kohë.

3.Me grumbullimin e radikaleve njeriu ka ndjenjë paniku dhe anksioziteti – karakteristikë e gjendjes stresive.

Hibiskusi nuk e lejon grumbullimin e radikaleve, sikur i ujit, dhe në këtë mënyrë ndihmon çlirimin nga stresi, pa provokuar te ju lodhje.

Qysh me largu depresionin gjatë dimrit?

Qysh me u liru nga stresi?